یکی ازلذت بخش ترین بخش های آشپزی ، تعریف و تمجیدی هست که بقیه از دست پختت میکنن !مخصوصا اگه شیرینی یا کیکی پخته باشی و عرض نیم ساعت همش تموم بشه ! خیلی شیرینیتراز طعم اون شیرینی هست برام ! به نظرم برا همه هم همینطور باشه !
حتی اگهخودم هم نخورم مشکلی پیش نمیاد ! بیشتر دوس دارم بقیه بخورن و کیف کنن ! بعد ازمدت ها پختن کیک ساده ، تصمیم گرفت یه کیک متفاوت رو امتحان کنم و ببینم نظر بچهها در مورد این کیک چیه ! بچه های من خیلی بهونه گیرن ! از این نظر منو خیلی خستهمیکنن اما خوب چاره ای نیست ! استایلشون همینجوره ! من که راهی پیدا نکردم برایرفع این مشکل ! شایدم این اخلاقشونو از خودم گرفتن :دی
بعد ازکلی گشتن و سرچ تو نت دستور پخت کیک شکلاتی خیس رو پیدا کردم که تعریف زیادی ازش میکردن !دستبکار شدم و با کلی وسواس شروع به پختن این کیک کردم. روش های مختلفی برای درستکردن این مدل کیک وجود داره که یکی از ساده ترین روش ها پختن کیک معمولی و سوراخکردن اون هست که به راحتی با این روش میتونید شکلات رو آب کرده و بریزید روی کیک ،در نتیجه کیک کم کم جذب میکنه شکلات رو میشه یه کیک شکلاتی کامل.
همینشکلات ته نشین میشه و در نتیجه ی اون کیک یه کیک شکلاتی خیس یا به عبارتی همون کیکبراونی تبدیل میشه . بعد از اینکه این کیک و با وسواس خیلی زیاد درس کردم بچه هاهر روز اسرار میکنن که بازم درس کن که خوب به دلیل مصرف زیاد شکلات سعی میکنم اینپیشنهاد رو رد کنم ! کیکش خیلی سنگینه و مناسب نیست !
مدل هایمختلفی از کیکها هستن که پیشنهاد میکنم از اونها هم بپزید ، مثل کیک های اسفنجی ،کیک های مختلف میوه ای ، همون کیک ها که داخلش میوه میزاریم ، مثلا آناناس ، کیکهای بدون تخم مرغ و . تنوع تو کیک خیلی زیاده . همیشه وقتی کیک میپزید با خرابشدن اولی پا پس نکشید ! خوب طول میکشه تا اشکالاتش رو پیدا کنید و یه کیک لذیذ درسکنید !
چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟
با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوهای تا شکر قنادی
کیک ,، ,های ,خیلی ,رو ,یه ,یه کیک ,کیک شکلاتی ,بعد از ,این کیک ,کیک های
درباره این سایت