محل تبلیغات شما
طریق تهیه و تنظیم خورش مرغ

خورش مرغ یکی رایج ترین خورش های اهل ایران است که نسبتاً مدام در کنار زرشک پلو سرو می شود و با اسم زرشک پلو با مرغ شناخته می شود . این خورش خوشمزه از غذاهایی به حساب آورده می شود که در صورتی‌که عالی پخته شود نسبتاً تمامی آنرا می پسندند .

خورش مرغ از دوستداشتنی ترین غذاهای مجلسی اهل ایران هم به حساب آورده می شود و در مراسمات متفاوت از عزا گرفته تا عروسی سرو می شود . دیدنی است بدانید گوشت مرغ خاصیت متعددی دارااست که می‌توانید با تهیه و تنظیم خورشت مرغ از این خاصیت برخوردار گردید .

بعضا اشخاص دوست دارا هستند این خورش را به صورت خیلی غلیظ و نسبتاً سوای آب تهیه و تنظیم نمایند که برای این خواسته خورش می بایست بیشتر روی حرارت بماند . در صورتی‌که دوست دارید از آب مرغ در کنار این خورش خوشمزه سود ببرید در حین افزودن آب یک جام بیشتر آب طولانی تر فرمائید .

با موادی که درین فرمان آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر خورشت مرغ تهیه و تنظیم فرمائید . در حالتی که که میخواهید کمی کمتر یا این که بیشتری خورش تهیه و تنظیم فرمائید کافیست میزان مواد را ضرب یا این که تقسیم فرمائید . با یادگرفتن آشپزی خورش مرغ با فارسی دی همراه باشید .

مواد ضروری برای ۴ نفر
مواد حتمی خورش مرغ

ران یا این که سینه مرغ ۴ تکه
سیب زمینی میانگین ۲ عدد
پیاز میانگین ۲ عدد
هویج بزرگ ۱ عدد
رب گوجه خارجی ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک , فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

امر پخت

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا این که خلالی باریک خرد فرمایید بعد یک تابه کناره دار یا این که یک قابلمه مطلوب روی حرارت قرار دهید و یه خرده روغن مایع درون آن بریزید . بعد از این‌که روغن داغ شد پیاز خلال شده را بیشتر نمائید و پاره ای تفت دهید تا قابل انعطاف شود .

بعداز این که پیاز مقداری قابل انعطاف شد کمی زردچوبه بیش تر نمائید و تفت دادن را ادامه دهید تازمانیکه پیاز و زردچوبه یکپارچه شوند . حرارت ذیل تابه را ملایم خیس نمایید و قطعات مرغ را درون تابه بچینید . هر طرف هر قطعه مرغ را ۵ دقیقه سرخ نمائید .

بعد از این که مرغ ها به خیر سرخ شدند هویج را به صورت رینگ ای خرد نمایید و به قابلمه بیش تر فرمایید . بعداز این‌که هویج را ۲ دقیقه تفت دادید رب گوجه خارجی را به قابلمه بیش تر فرمائید . رب گوجه خارجی را به نیکی تفت دهید تا تماما سرخ شود .

سرخ کردن رب گوجه خارجی سبب ساز می شود که مزه و بوی خامی آن گرفته شود و در پایان پخت خورش روی مزه و بو خوراک تاثیر منفی نگذارد . علاوه بر این مسئله سرخ کردن رب گوجه خارجی سبب می شود رنگ خورش در پایان پخت خوشرنگ خیس شود .

بعد از این که رب گوجه خارجی سرخ شد یه خرده نمک و فلفل سیاه به همراه ۳ جام آب جوش به قابلمه بیشتر نمائید و درب آنرا بگذارید تا مرغ کاملا مغز پخت شود . حدود یک ساعت زمان نیاز است تا خورش مرغ فراهم سرو شود .

درین برهه زمانی میتوانید سیب زمینی را مهیا نمایید , برای این مراد سیب زمینی را به صورت خلالی خرد نمایید بعد از آن با آب سرد بشویید و کم آب فرمائید تا نشاسته های روی تراز سیب زمینی ها پاک شود و در هنگام سرخ کردن به نیز نچسبند .

به دنبال یک تابه مطلوب روی حرارت قرار دهید و یه خرده روغن باطن تابه بریزید , بعد از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را سرخ نمائید . بعد از این که خورش مهیا شد آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین فرمایید و به همراه زرشک پلو سرو نمایید .

رازیانه برای مردان

چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟

با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوه‌ای تا شکر قنادی

مرغ ,خورش ,سرخ ,آب ,خارجی ,گوجه ,این که ,می شود ,گوجه خارجی ,بعد از ,تهیه و

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوله بازکنی,رفع گرفتگی لوله toidulglugcons freecdahltabpo دخترم نرگس مجله taulordmemad تورهای پوکت تایلند | هتل های پوکت به وبلاگ «دیدگاه» خوش آمدید certagopa انواع پروژه فایل اکی 2