نکاتی درباره ی محافظت آبغوره :
آبغوره را هیچ وقت در معرض آفتاب قرار ندهید . قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارااست . پس از تنظیم آبغوره و قراردادن آبغوره در آفتاب سبب ساز تولید تغییرات شیمیایی در ترشی میشود و اضطراری است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً خودداری شود . در صورت حفظ آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با اعتنا به اسیدی بودن این مواد , اسید , مواد پلاستیکی را تجزیه مینماید و این مواد درون آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است .
زمانی که ترشیجات , آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته با گذشت زمان به صورت رگه رگه میگردد و در غایت سبب خرابی آن شده و مصرف آنها برای سالمی خطرناک است .
آبغوره را هیچ وقت در معرض آفتاب قرار ندهید . قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارااست . پس از تنظیم آبغوره و قراردادن آبغوره در آفتاب سبب ساز تولید تغییرات شیمیایی در ترشی میشود و اضطراری است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً خودداری شود . در صورت حفظ آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با اعتنا به اسیدی بودن این مواد , اسید , مواد پلاستیکی را تجزیه مینماید و این مواد درون آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است .
زمانی که ترشیجات , آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته با گذشت زمان به صورت رگه رگه میگردد و در غایت سبب خرابی آن شده و مصرف آنها برای سالمی خطرناک است .
بعضی خاصیت درمانی آبغوره :
در تهیه آبغوره باید بدانید که آب غوره زیرا دارنده تارتارات پتاسیم است , برای معالجه سیاتیک و رماتیسم خراب مضاعف موءثر است . ابوغوره از حیث طب دیرباز کشورایران سرد و قابض است . آب غوره معالجه کننده پا درد و کمردرد میباشد . برای درمان میتوان دوران قریه روز آش آبغوره مصرف نمود .
در معالجه ورم مخاط دهن و نرمی لثه ها اثر گذار است . آب غوره برای معالجه چاقی مفرط اثرگذار است . ترشی غوره هم برای درمان رماتیسم و سیاتیک موءثر است . میل کردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را گشوده می نماید حرارت و صفرای تن را دفع می نماید و روده ها را ضد عفونی می نماید .
آبغوره تقویت کننده است .
برای برطرف کردن ورم گلو , آب غوره قرقره نمایید . برای دفع کرم روده و تقویت معده می بایست زمان پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف فرمایید . اما درین زمان می بایست از میل کردن غذاهای سنگین وزن اجتناب فرمایید .
آبلیمو و آبغوره از آن مدل مواد غذایی است که در حالتی که به صحت مراقبت نشود , خیلی زود کپک زده و غیرقابل به کار گیری می شود . کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی , میگویند بعد از اینکه آبلیمو و آبغوره را درون شیشه ریختید , خوب تر است شیشه را باطن آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های مو جود در آن , پاک بشود . با انجام این کار , قارچ ها قابلیت رویش را از دست می دهند و در سود احتمال کپک زدن این مواد نیز کاهش دیده گیری مییابد .
آبلیمو یا این که آبغوره را بایستی حتما درون شیشه پاک بریزید و تا قربت حاشیه پیاله مالامال فرمائید . خوبتر است به اندازه خیلی کم حاشیه شیشه را خالی بگذارید و آنگاه درپوشی روی آن قرار دهید تا با ساخت خلاء , اکسیژن به باطن مال خط مش نیابد و جایی برای پرورش کپک ها وجود نداشته باشد .
درباره با مراقبت آبلیمو و آبغوره می بایست اذعان کرد که قراردادن این مواد در آفتاب , سبب ساز تولید تغییرات شیمیایی در آنان می شود . با دقت بهاین اینکه ویتامین c جان دار در آبلیمو یا این که آبغوره , به فروغ و روشنایی و حرارت حیاتی است و در قبال روشنایی آفتاب از فی مابین میرود ; بدین ترتیب می بایست از قراردادن این مواد درمقابل نور و روشنایی آفتاب به صورت بدون شوخی جلوگیری شود .
از ظروف پلاستیکی یا این که بطری های آب معدنی برای حفظ آبلیمو به کار گیری نکنید ; چون مواد اسیدی جانور در آبلیمو میتواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی تولید نماید و سمی و سرطان زا شود . بدین ترتیب از ظروف شیشه ای به کارگیری نمایید و خوبتر است این ظروف شیشه ای , تیره باشند تا کمتر نور و روشنایی را از خویش عبور دهند .
در معالجه ورم مخاط دهن و نرمی لثه ها اثر گذار است . آب غوره برای معالجه چاقی مفرط اثرگذار است . ترشی غوره هم برای درمان رماتیسم و سیاتیک موءثر است . میل کردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را گشوده می نماید حرارت و صفرای تن را دفع می نماید و روده ها را ضد عفونی می نماید .
آبغوره تقویت کننده است .
برای برطرف کردن ورم گلو , آب غوره قرقره نمایید . برای دفع کرم روده و تقویت معده می بایست زمان پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف فرمایید . اما درین زمان می بایست از میل کردن غذاهای سنگین وزن اجتناب فرمایید .
آبلیمو و آبغوره از آن مدل مواد غذایی است که در حالتی که به صحت مراقبت نشود , خیلی زود کپک زده و غیرقابل به کار گیری می شود . کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی , میگویند بعد از اینکه آبلیمو و آبغوره را درون شیشه ریختید , خوب تر است شیشه را باطن آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های مو جود در آن , پاک بشود . با انجام این کار , قارچ ها قابلیت رویش را از دست می دهند و در سود احتمال کپک زدن این مواد نیز کاهش دیده گیری مییابد .
آبلیمو یا این که آبغوره را بایستی حتما درون شیشه پاک بریزید و تا قربت حاشیه پیاله مالامال فرمائید . خوبتر است به اندازه خیلی کم حاشیه شیشه را خالی بگذارید و آنگاه درپوشی روی آن قرار دهید تا با ساخت خلاء , اکسیژن به باطن مال خط مش نیابد و جایی برای پرورش کپک ها وجود نداشته باشد .
درباره با مراقبت آبلیمو و آبغوره می بایست اذعان کرد که قراردادن این مواد در آفتاب , سبب ساز تولید تغییرات شیمیایی در آنان می شود . با دقت بهاین اینکه ویتامین c جان دار در آبلیمو یا این که آبغوره , به فروغ و روشنایی و حرارت حیاتی است و در قبال روشنایی آفتاب از فی مابین میرود ; بدین ترتیب می بایست از قراردادن این مواد درمقابل نور و روشنایی آفتاب به صورت بدون شوخی جلوگیری شود .
از ظروف پلاستیکی یا این که بطری های آب معدنی برای حفظ آبلیمو به کار گیری نکنید ; چون مواد اسیدی جانور در آبلیمو میتواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی تولید نماید و سمی و سرطان زا شود . بدین ترتیب از ظروف شیشه ای به کارگیری نمایید و خوبتر است این ظروف شیشه ای , تیره باشند تا کمتر نور و روشنایی را از خویش عبور دهند .
چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟
با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوهای تا شکر قنادی
آبغوره ,مواد ,آبلیمو ,آب ,آفتاب ,شیشه ,این مواد ,آب غوره ,می بایست ,و آبغوره ,ظروف پلاستیکی ,تولید تغییرات شیمیایی
درباره این سایت