محل تبلیغات شما
نکاتی درباره ی محافظت آبغوره :

آبغوره را هیچ وقت در معرض آفتاب قرار ندهید . قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارااست . پس از تنظیم آبغوره و قراردادن آبغوره در آفتاب سبب ساز تولید تغییرات شیمیایی در ترشی میشود و اضطراری است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً خودداری شود . در صورت حفظ آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با اعتنا به اسیدی بودن این مواد , اسید , مواد پلاستیکی را تجزیه می‌نماید و این مواد درون آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است .

زمانی که ترشیجات , آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته با گذشت زمان به صورت رگه رگه می‌گردد و در غایت سبب خرابی آن شده و مصرف آن‌ها برای سالمی خطرناک است .
بعضی خاصیت درمانی آبغوره :

در تهیه آبغوره باید بدانید که آب غوره زیرا دارنده تارتارات پتاسیم است , برای معالجه سیاتیک و رماتیسم خراب مضاعف موءثر است . ابوغوره از حیث طب دیرباز کشور‌ایران سرد و قابض است . آب غوره معالجه کننده پا درد و کمردرد میباشد . برای درمان میتوان دوران قریه روز آش آبغوره مصرف نمود .

در معالجه ورم مخاط دهن و نرمی لثه ها اثر گذار است . آب غوره برای معالجه چاقی مفرط اثرگذار است . ترشی غوره هم برای درمان رماتیسم و سیاتیک موءثر است . میل کردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را گشوده می نماید حرارت و صفرای تن را دفع می نماید و روده ها را ضد عفونی می نماید .

آبغوره تقویت کننده است .
برای برطرف کردن ورم گلو , آب غوره قرقره نمایید .  برای دفع کرم روده و تقویت معده می بایست زمان پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف فرمایید . اما درین زمان می بایست از میل کردن غذاهای سنگین وزن اجتناب فرمایید .

آبلیمو و آبغوره از آن مدل مواد غذایی است که در حالتی که به صحت مراقبت نشود , خیلی زود کپک زده و غیرقابل به کار گیری می شود . کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی , می‌گویند بعد از اینکه آبلیمو و آبغوره را درون شیشه ریختید , خوب تر است شیشه را باطن آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های مو جود در آن , پاک بشود . با انجام این کار , قارچ ها قابلیت رویش را از دست می دهند و در سود احتمال کپک زدن این مواد نیز کاهش دیده گیری مییابد .

آبلیمو یا این که آبغوره را بایستی حتما درون شیشه پاک بریزید و تا قربت حاشیه پیاله مالامال فرمائید . خوبتر است به اندازه خیلی کم حاشیه شیشه را خالی بگذارید و آنگاه درپوشی روی آن قرار دهید تا با ساخت خلاء , اکسیژن به باطن مال خط مش نیابد و جایی برای پرورش کپک ها وجود نداشته باشد .

درباره با مراقبت آبلیمو و آبغوره می بایست اذعان کرد که قراردادن این مواد در آفتاب , سبب ساز تولید تغییرات شیمیایی در آنان می شود . با دقت به‌این این‌که ویتامین c جان دار در آبلیمو یا این که آبغوره , به فروغ و روشنایی و حرارت حیاتی است و در قبال روشنایی آفتاب از فی مابین میرود ; بدین ترتیب می بایست از قراردادن این مواد درمقابل نور و روشنایی آفتاب به صورت بدون شوخی جلوگیری شود .

از ظروف پلاستیکی یا این که بطری های آب معدنی برای حفظ آبلیمو به کار گیری نکنید ; چون مواد اسیدی جانور در آبلیمو می‌تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی تولید نماید و سمی و سرطان زا شود . بدین ترتیب از ظروف شیشه ای به کارگیری نمایید و خوبتر است این ظروف شیشه ای , تیره باشند تا کمتر نور و روشنایی را از خویش عبور دهند .

رازیانه برای مردان

چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟

با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوه‌ای تا شکر قنادی

آبغوره ,مواد ,آبلیمو ,آب ,آفتاب ,شیشه ,این مواد ,آب غوره ,می بایست ,و آبغوره ,ظروف پلاستیکی ,تولید تغییرات شیمیایی

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سامسونگ ساپورت my-cute-little-pony rosridesdi اخبار فناوری eatnidewdti graneninaf hidkit **MILAD** . consbardouso