هنگام گلکاری آپارتمانی می توانیدگلدانهایی را تعیین نمایید که علاوه بر زیبایی بصری , مصرف خوراکی هم دارا هستند. درین مقاله با ۸ گلدان خوشگل و در عینحال خوشطعم آشنا میشوید!
گلکاری حتیدر آپارتمانهای کوچک نیزمی تواند به یک تفریح اثرگذار و درگیر کننده تبدیل شود . تا جایی که باغبانی و رسیدگیبه گیاهان تحت عنوان یک عمل آرامشبخش و ضد استرس هم سفارش می شود . در هر مورد درصورتی شما نیز از آن جور اشخاصی میباشید که دوست دارید مدام تعدادی گلدان مملوازگلهای ارگانیک در فضا منزل داشته باشید , این مقاله منحصر شماست.
۱. آغاز گلکاری آپارتمانی باگل همیشهبهار
گل مدام فصل بهار کنیه جالبی دارااست ,زعفرانِ فقرا»! دلیلش این است که گلبرگهای آن هنگام پختن می توانند جایگزینزعفران شوند . اما رایحه و مزه آن از زعفران کمتر است البته به دلیل رنگ تند و تیرنجیاش به راحتی میتواند رنگ و لعاب وسوسهکنندهای به خوراک ببخشد . ولی در میزانمصرف گل مدام فصل بهار میانه روی را رعایت فرمائید . میزان فراوان آن طعام را تلخمی کند . گل مدام فصل بهار تحت عنوان تسکیندهنده جراحت و آلام پوستی هم کاربرددارااست .
۲. گل گاو گویش و خاصیتدرمانیاش!
حتما گل گاو لهجه برای شما آشناست . گیاهبنفش رنگی که از روی ساقههای پرزدارش قابل تشخیص است . گل گاو لهجه به طور معمولبنفش و آبی رنگ است البته انواعی از آن موجود هست که صورتی رنگ و سپید می باشند .طعمی مشابه به مزه خیار دارااست و همراه با لیمو عمانی , نبات و آبجوش به دمنوشدلچسبی تبدیل میگردد .
۳. از باغچه تا آشپزخانه باگل لادن
۴. طعمی تازه برای سالاد باشکوفههای سوسن یکروزه
۵. از بنفشهها غافل نشوید!
۶. بوتههای قرمزرنگ رز
احتمال دارد برایتان دیدنی باشد البتهانواعی از گل رز موجود هست که جزو گلهای خوراکی به اکانت میایند . هر چند مزهگلبرگهای آن به دسته گل رز مربوط است البته هر چه گلبرگ تیرهتر باشد , مزه قویتریداراهستند . از گلبرگهای رز میتوانید برای روی سالاد یا این که دسر و یا این کهبرای گارنیش طعام به کارگیری نمایید .
۷. سبک و رقصان مانند گلقاصدک
آنچه تحت عنوان قاصدک می شناسیم درواقع میوه گل قاصدک است . گل قاصدک زردرنگ است و مزه شیرینی دارااست . این گل کهبه دندان شیری» هم مشهور است جزو گلهای خوراکی محسوب میشود که نیز به صورتناپخته و نیز پخته میتوانید در کنار غذاهای متفاوت آزمون
چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟
با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوهای تا شکر قنادی
گل ,نیز ,مزه ,رنگ ,گلهای ,خوراکی ,تحت عنوان ,فصل بهار ,است و ,است البته ,مدام فصل
درباره این سایت