محل تبلیغات شما
مواد حتمی برای طرز تهیه کیک خیس

کره 1 پیمانهٔ 200 میلی لیتری

شکر یک و یک چهارم پیمانهٔ 200 میلی لیتری

تخم مرغ جدا شده 5 عدد

آرد 3 و نیم واحد اندازه گیری

بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری

وانیل

شیر 1 واحد اندازه گیری

کاکائو 2 قاشق غذاخوری



شیوه تنظیم کیک دورنگ


قالب کیک را چرب کرده , آرد بپاشید مهیا بگذارید .

1 . کره و شکر را عالی بهم بزنید تا سپید شود .

2 . زرده های تخم مرغ را طولانی تر کرده می‌زنیم تا سپید شود .

3 . آرد را الک کرده ادغام مایع می‌کنیم .

4 . بیکینگ پودر , جوش شیرین , وانیل یا این که پوست لیمو را در شیر حل کرده در مایع می ریزیم .

5 . سفیده تخم مرغ را می‌زنیم تا از کاسه نریزد و به آرامی ترکیب مواد می‌کنیم .

6 . یک سوم مایه را درصورتی که می‌خواهیم دو رنگ شود با یه خرده شیر که کاکائوها را در آن حل کردیم ادغام میکنیم .

7 . در باطن قالب بالا و تحت را سپید ریخته اواسط را کاکائویی می ریزیم .

8 . 45 دقیقه با حرارت 175 رتبه و 25 مرتبه با حرارت 170 مرتبه می پزیم .

نکات تکمیلی در امر کیک دورنگ
کیک دورنگ بخشی از کیک و شیرینی - اشکال کیک می‌باشد
زمان مهیا سازی مواد اول و ما یحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و توقع آن نزدیک به 45دقیقه است .
کیک دورنگ را میتوانید در وعده در بین وعده - دسر - سرو نمایید .
دقت فرمائید اندازه مواد اول و فرمان تهیه و تنظیم برای 4 نفر مطلوب می باشد .

رازیانه برای مردان

چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟

با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوه‌ای تا شکر قنادی

کیک ,یک ,مواد ,کرده ,اندازه ,سپید ,تخم مرغ ,کیک دورنگ ,مواد حتمی ,و یک ,با حرارت

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شن سا انجام پروژه های NS2-3 روستای باتمانقلنج سهند Ruth's style کهنه ترین دلتنگی ها کسب درآمد از اینترنت | همکاری در فروش شارژ فور یوم Brenda's game گلبوچت | چت گلبو | اسماچت | گلبوچت اصلی | گلبو | ادرس اصلی گلبوچت| بارباراچت | فرزین چت | چتروم فرزین | اسماچت واشـقان - فلسفه تعلیم و تربیت