کره 1 پیمانهٔ 200 میلی لیتری
شکر یک و یک چهارم پیمانهٔ 200 میلی لیتری
تخم مرغ جدا شده 5 عدد
آرد 3 و نیم واحد اندازه گیری
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
وانیل
شیر 1 واحد اندازه گیری
کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شیوه تنظیم کیک دورنگ
قالب کیک را چرب کرده , آرد بپاشید مهیا بگذارید .
1 . کره و شکر را عالی بهم بزنید تا سپید شود .
2 . زرده های تخم مرغ را طولانی تر کرده میزنیم تا سپید شود .
3 . آرد را الک کرده ادغام مایع میکنیم .
4 . بیکینگ پودر , جوش شیرین , وانیل یا این که پوست لیمو را در شیر حل کرده در مایع می ریزیم .
5 . سفیده تخم مرغ را میزنیم تا از کاسه نریزد و به آرامی ترکیب مواد میکنیم .
6 . یک سوم مایه را درصورتی که میخواهیم دو رنگ شود با یه خرده شیر که کاکائوها را در آن حل کردیم ادغام میکنیم .
7 . در باطن قالب بالا و تحت را سپید ریخته اواسط را کاکائویی می ریزیم .
8 . 45 دقیقه با حرارت 175 رتبه و 25 مرتبه با حرارت 170 مرتبه می پزیم .
نکات تکمیلی در امر کیک دورنگ
کیک دورنگ بخشی از کیک و شیرینی - اشکال کیک میباشد
زمان مهیا سازی مواد اول و ما یحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و توقع آن نزدیک به 45دقیقه است .
کیک دورنگ را میتوانید در وعده در بین وعده - دسر - سرو نمایید .
دقت فرمائید اندازه مواد اول و فرمان تهیه و تنظیم برای 4 نفر مطلوب می باشد .
چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟
با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوهای تا شکر قنادی
کیک ,یک ,مواد ,کرده ,اندازه ,سپید ,تخم مرغ ,کیک دورنگ ,مواد حتمی ,و یک ,با حرارت
درباره این سایت