قارچ از جمله گیاهان فارغ از گل و کلروفیل است که اشکال متمایز دارااست
ولی برخی از آنان که به صورت ماشین و وحشی در کنار رودخانهها و جنگلها یافت میشوند , سمی می باشند و تناول کردن آنان زیاد خطرناک است اما گونه های دیگری نظیر قارچهای صدفی و دکمهای وجود دارا هستند که به صورت پرورشی ایجاد می شوند و میتوانند جایگزین خیر برای گوشت باشند .
شما می توانید قارچ را به صورت نپخته در سالاد و به صورت پخته , در گونه های و اقسام خوراکها , اسپاگتی و چه بسا خورشها مورد به کار گیری قرار دهید .
- قارچهای خوراکی مصرفی بایستی برنا و جدید بوده و باطن آنان اثری از کپک , کرم و خاک وجود نداشته باشد .
- قارچها را نباید باطن آب تر نمائید . برای شستوشوی آن صرفا کافی است قارچ را ذیل شیر آب بشویید و فورا درون سبدی قرار دهید تا آب نتیجه ها از شستوشوی آن بیرون شود .
- هنگام سرخ کردن قارچها , ابتدا روغن را گرم کرده , آن گاه صرفا برای ۲ تا ۳ دقیقه آنهارا حرارت دهید . در غیر این صورت , قارچ آب میاندازد و حجم آن چه بسا به نصف کاهش مییابد چون حدود ۹۰ درصد از وزن قارچ را آب تشکیل می دهد ; درضمن برای آنکه قارچ هنگام پخت تغییر و تحول رنگ ندهد و سفیدی آن مراقبت شود , به قارچ در حالا پخت , آبلیمو ترش بیشتر فرمایید .
قارچهای خوراکی میزان یه خرده چربی دارا هستند و منبعی بی نیاز از مواد معدنی مشتمل بر پتاسیم , سدیم , کلسیم , منیزیم , منگنز , آهن , فسفر , ید و همینطور ویتامینهای C و B است .
میزان پروتیین قارچ خوراکی ۳ تا ۶ درصد وزن آن را تشکیل میدهد که ۷۰ تا ۹۰ درصد پروتیین جان دار در آن قابل جذب است .
- قارچ برای تقویت همگانی تن , رفع خستگی , ضعف و نارسایی کبد و همینطور نبود ویتامین و املاح معدنی موءثر است .
- به آن جور از کسانی که روی پوستشان جوش و لک موجود هست و به طور کلی از ناراحتیهای پوستی در رنجند , پیشنهاد می گردد قارچ فراوان مصرف نمایند . همچنین قارچ دارنده میزان متعددی اسیدفولیک نیز میباشد .
چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟
با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوهای تا شکر قنادی
قارچ ,صورت ,آب ,دهید ,قارچهای ,میزان ,به صورت ,قارچ را ,و به ,گونه های ,قرار دهید
درباره این سایت