محل تبلیغات شما



در هنر آشپزی کلمه قند یا این که شکر» به ساکروز کریستالیزه شده اشاره داراست که از نیشکر یا این که چغندر قند به دست میاید .

به حیث شیمیایی , ساکروز نوعی دی‌ساکارید است , صحیح نظیر مالتوز و لاکتوز که به ترتیب از دانه‌ها و شیر بدست میایند .

شکر علاوه بر این‌که سبب ساز شیرینی میگردد , تغییرات مثبت و خوشایندی در پروسه پخت تولید می نماید . به صورت نمونه , شکر سبب ساز می گردد تا مراحل تشکیل گلوتن در آرد گندم کُند شود . به همین خاطر , غذاهایی که شکر بیشتری در پخت آنها استعمال می شود , بافت نرم‌تری دارا هستند .

شکر زمانی پخته میگردد به رنگ قهوه‌ای در می آید که اصطلاحا می گوییم کاراملی شده و این فرآیند سبب ساز خوش‌رنگ شدن خمیر می گردد .

شکر هم‌چنین دارنده ترکیبی به اسم هیدروکسی در معنای جذب و نگهداری رطوبت است . به همین بهانه به ترکیبات پخته شده مانند نان و کیک یاری می کند تا تازه‌تر بمانند و دیرتر کم آب شوند .

بعلاوه , شکر , غذای ارگانیزم‌های جانور در خمیر است و سبب پف کردن خمیر میشود . از این رو می باشد که بیشتر از آن در طرز تهیه پنکیک مورد استفاده قرار میگرد .

با این مقدمه از شما دعوت میکنیم تا با گونه های متعدد شکر جانور در بازار جهانی آشنا گردید . این دسته‌بندی بر طبق اندازه‌ی دانه‌های شکر و میزان خلوص آن‌ها انجام شده است . همراهمان باشید .

شکر سپید معمولی

شکر گرانول سپید , رایج‌ترین دسته شکر است که در تنظیم کیک , انوع دسر و نان به کارگیری می شود . این مدل شکر از چغندر و نیشکر بدست میاید و در حدود ۱۰۰ درصد از ساکروز ساخته شده شده‌است . از شکر معمولی سپید برای تهیه و تنظیم هر گونه خوراکی و آب میوه به کار گیری میشود از پخت‌وپز در منزل گرفته تا تهیه و تنظیم کوکتل و آب‌میوه و دسر .

در صورتی‌که که‌این شکر در شرایط مطلوب و در بسته‌بندی‌های نفوذناپذیر در قبال رطوبت حفظ شود , قابلیت و امکان محافظت نامحدودی خواهد داشت .

در شیرینی‌پزی خوبتر است از شکرهایی با دانه‌های ریزتر از میزان معمولی استعمال شود . بدین خاطر که طی فرایند پخت راحت‌تر حل می شود و بافت بهتری تولید میکند . بدین جور شکر , کاستر» میگویند . شکر کاستر مانند شکر معمولی بلورین و کریستالی است با این تفاوت که میزان آن نصف این شکر است .

با اعتنا به اندازه‌های گوناگون و اشکال شکر , هنگام اندازه‌گیری برای دستورالعمل‌هایتان از اندازه‌گیری وزنی به جای حجم یا این که فنجان به کارگیری نمایید . یا این که دقت داشته باشید که هر واحداندازه گیری شکر که در فرمان پخت مندرج , مساوی ۲۰۰ گرم شکر کاستر است .

پودر قند یا این که شکر قنادی

پودر شکر همان‌طور که از نامش پیداست به قدری آسیاب شده که از موقعیت دانه‌ای بیرون شده و به شکل پودری درآمده است . پودر شکر از شکر ریز مضاعف ریز‌تر است و با آسیاب‌های خانگی نیز به دست نمی‎آید . به خاطر ذرات دوچندان ریزی که‌این شکر دارااست در آب و روغن زیاد پر سرعت حل می گردد و در تنظیم اشکال آبنبات , آیسینگ و خمیر فوندانت از آن به کارگیری میشود .

از پودر قند برای تزئین روی شیرینی‌ها و دسرها نیز به کار گیری می‌گردد .

گهگاه شکر قنادی با عنوان ها ۰X , 6X , XXX یا این که XX معین میگردند . این علایم نشان‌دهنده‌ی درجه‌ی پودر بودن شکر است که در صنایع تولید ژله نیز مورد استفاده قرار میگیرد .یعنی شکر شیرینی‌پزی ۱۰X نرم‌ترین بافت را داراست و عموما برای آیسینگ از آن استعمال می‌گردد . ولی برای پاشیدن روی کیک یا این که دسر مطلوب نیست چون با‌گاز جذب و حل می‌گردد و اثری از آن باقی نمی‌ماند .

برخلاف شکر گرانول سپید , شکر شیرینی‌پزی دربین ۹۵ تا ۹۷ درصد ساکروز دارااست . به همین خاطر با ۳ تا ۵ درصد نشاسته ذرت آسیاب شود تا پودر شکر بدست بیاید . نشاسته ذرت برای خودداری از گلوله‌شدن به پودر قند بیشتر میشود , ولی تاثیر بسزایی در بافت شیرینی‌ها دارااست و از وارفتگی آن ها پرهیز می کند .

در شرایطی که قصد دارید در منزل پودر شکر صحیح فرمائید , خوبتر است آن را

رازیانه برای مردان

چه طور عصبانیت خویش را در اختیار گرفتن کنیم؟

با اشکال گوناگون شکر آشنا گردید ; از شکر قهوه‌ای تا شکر قنادی

شکر ,پودر ,سپید ,تنظیم ,میشود ,پخت ,یا این ,این که ,از آن ,به همین ,و در

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

veibidecfi carradebra نیازمندیهای ایران [باب میل من است تمام او] داستان راستان من وبلاگ ریاضی علی ملکی دوست داران رئال مادرید Gwen's page smocesmisdeo حس بی حس